Mrtvý a živá
stahuješ mě ke dnu
já se tiše potápím
potkal jsem tě v lednu
(před dvaceti léty)
už se s ničím netrápím
***
netrápí mě bolest
netrápíš mě polibky
necítíš po mně stesk
necítíš mé dotyky
***
já jsem mrtev
ty jsi živa
***
směješ se u mého hrobu
a křičíš:
JÁ-ještě nejsem mrtvá
JÁ-ano
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, enigman, Mademoiselle Drea, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)