Presleyovská
Miliardy životů
v téhle galaxii
hledají na nebesích
blýskavice zítřků
a když je zataženo,
opustí romantiku...
Bejby, come on with me,
my dolly, I wanna rock´n´roll...
Miliardy sledovaček
na každém rohu
vypitých kafí
a vyčmuchaných pohledů
a když je mlha,
i policajti jdou spát...
Ahoj, come on with me,
my dolly, I wanna rock´n´roll...
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: fab four, Mbonita, enigman, kikis, Mademoiselle Drea, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)