Básník a jeho dáma
Anotace: Cesta životem proti všem, jak a ským?
Smutný básník sám světem jdu,
sám mezi lidmi větru navzdory.
Ten v Tvých vlasech má pro mě odměnu,
vlající vlasy jak ohně plameny.
Když vítr vát přestává
a jen ptáci na nebi krouží.
Vlasy obejmou ramena Tvá
a jejich konečky k prsům se choulí.
Pak ruku Ti dám
a šťastný jsem,
že nejsem mezi lidmi sám
a není to jen sen.
S láskou věnováno mé První dámě Sašence
mé velké opoře.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)