Boj písmenek
..bída z lidí dělá lotry..
Ne, v utrpení se ušlechtilost rodí
..zvěř z lesa hlad vyžene..
Z místa se ale skála nehne
..zatvrzelým život neodpouští..
K hříšníkům však, bývá osud skvělý
..a co trest a vina..
Ortel zruší pozdější čest a v sebe víra
Přečteno 245x
Tipy 23
Poslední tipující: vodnař, Bíša, j.c., s.e.n, WAYWARD, labuť, Psavec, a_tao, enigman, Lota, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)