hadí ocásek
Anotace: noční Praha a lehká ochutnávka tantry ... vražedná kombinace ... :-)
přijala jsi mne
nahá
do svého lůna
já
procházel se bosý
noční krajinou
poskládanou
z odlesků lamp
a tvarohových buchet
uvězněných v kamenné slupce
energie
spoutaná vlastním tělem
myšlením
oko a ocásek
hada
který nás barevnou duhou zapomnění
vede po cestě
poznání
o vlastní sexualitě
jenž skrze srdce a myšlení
jeden celek jest
svléknout se z kůže
plout po tónech tamtamových bubnů
pralesní symfonií
uvolnění
sám korzoval noční ulicí
přesto šťastný
ucítil pach svého EGA
ví .... cítí ....
vnitřní harmonii
znovuzrození
*
miluji
VÁS
lidé
*
Přečteno 340x
Tipy 26
Poslední tipující: carodejka, Bíša, floreciente, Kubino 2, Noc17, Psavec, WAYWARD, labuť, Mbonita, Lucie Teru, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)