Bezmódovec
Anotace: Sociální minibalada s hádankou (pro děti od tří do šesti let, řešení napovězeno v závorce a také v přesmyčce z nadpisu díla). Původní název jsem mírně upravil, jistě jej snadno odhadnete...
Kdo tu stojí bez papučí?
Čeká, doufá, že mu půjčím.
Komu slouží
vesta nuzná?
(Spaní s louží
ve stanu zná.)
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, Psavec, Kars, j.c.
Komentáře (3)
Komentujících (3)