Rozvod
A zahanbeně usedáš do kouta, ale i tam tě navštíví
Lehneš si do postele a i tam ti zní v uších
Ležíš ve vaně a pouštíš pořád více vody, ale i přes ten proud, to zní
Vezmeš do ruky knihu a přes slzy nevidíš a ten hlas.. křičí na tebe ta slova
Zvedneš se, narovnáš se a hrdě pohodíš hlavou
Usteleš postel
Vypustíš vodu
Zavřeš knihu
A už přede mnou nepláčeš
A já otevřu knihu a přes ty stránky vidím tvůj pláč
Napustím si vanu a potmě na tebe myslím
Sednu si do rohu a zavolám ti
A ty se rozpláčeš, úlevou, účastí
špendlík slyšíš na zem padat
a konec někdy znamená začátek
a konec někdy znamená konec
a konec někdy znamená prázdno
A venku prší
Už není ti líto
v koutě už nesedíš
peřina hřeje
ve vodě ses naučila plavat
kniha ti zní a voní
Vyhrála nad rozvodem, vyhrála nad tím pocitem, že je opuštěná, vyhrála...
A drží v ruce ceduli se slovem cíl
Objímám ji a pláču teď já.. zvládla to, zvládly jsme to a vím,
že cíl je i prvním krokem dál
Přečteno 396x
Tipy 21
Poslední tipující: Danger, PIPSQUEAK, BARBYE, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, Sůva, V.N.Losinský, Xindy, Šantir, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)