..sebereflexe..
Anotace: ..když to na vás přijde a promlouváte sami se sebou..což je poměrně dost často :o))
Sbírka:
..mimochodem..
Jsem vážně hloupé stvoření!
..to přiznávám. Bez mučení
Ctím krásný zpěv a umění
A pravdu, i když bolí!!
Nepoutám vztahy kotvením!
Já volnou mysl ocením
v níž láska roste pábením
Tu směním za cokoli!
Jsem ryze vzdušné znamení!
Řád světa těžko proměním
Však vnímám jisté znavení
z bídy, když plné stoly!
Nač mrhám časem v brojení??
Vší rány nechť jsou zhojeny
Pro postup nutné míjení
ač příchuť mívá soli!
Až osud všem nám rozmění
ta nadbytečná zjizvení
Tak řeknu nahlas: „Vážení,
ach to jsme byli voli..“
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Bíša, WAYWARD, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)