..pravda..
Pravda má dvojí tvář! I dvojí garderobu!
Nestíhá sama žít, dohání tuhle dobu
Do malých střevíců, ji systém zvrhle obul
aby pak chtě nechtě, klopýtla auu..
Pravda se změnila! To vnímá selský rozum
když stroj ji šněruje už v síni při úhozu
aby pak při tanci vysekla ladnou pózu
těm, kteří zaplatí s úlisným wow..
Ta pravá zůstává! Doma si bosa chodí
Obléká prostý šat a sílu v sobě plodí
by opět přečkala, až přijde Blahorodí
..navenek seladón, pod maskou klaun..
Přečteno 391x
Tipy 22
Poslední tipující: Špáďa, hašlerka, Taog, Holis, Bíša, Mbonita, stravla, Nút, Radek.oslov.Šafárik, Kubino 2, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)