Ale co ti vlastně.....
Anotace: ale co v nich vlastně zůstalo?......
Kosti se lámou
v ozvěně těch hříchu
slova hloupě klamou
v podvečerním tichu
Jen srdce láme ozvěnu
vlastně se nic nestalo
obnaženou proměnu
ale co z ní vlastně zůstalo?
Až prolomíš tu lavinu
budeš hledat příští stín
tak se v basni zastanu
slov,co nikdy nezlomím
Zbývá naděje
nemáš zastání
tak už pozdě je
jen žít ti ale nebrání
Kosti se lamou
před světem,svou růži planou
a lásky,věčně klamou
už nejsi nadějí,už nejsi vteřinou
Obnaženou proměnu
ale co z ní vlastně zůstalo?
Přečteno 301x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, Bíša, Juraj Hrom, carodejka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Aliklat, stravla, v.hercik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)