... s tvrdnutím ...
s přibývajícím věkem, ... jsou stále větší potíže ...
***- .. ale na kropení opěrných zdí to zatím ještě pořád stačí ..
/ čus babo, ...:-))
strašně dřu, ale i tak chybíte mi ... /
13.08.2009 12:21:00 | HarryHH
... vykopat jámu do země je snazší ... ale na to je ještě dost času ...
25.06.2009 19:07:00 | JardaCH
...zjištění, které dobře znám, i když si jej raději nechci připouštět... :-)
24.06.2009 20:32:00 | Lota