kdoví co
skříply housle času
zavyli vlci noci
zasněžilo slunce
v tůňce
zmlklo dvanáct hlasů
nezmlkly však navždy
a i když všechny apoštoly zabili
radostné zvěsti se šířily
od úst k ústům
od ucha k uchu
až ke mě
k mému sluchu
Asi bych byl mrtvej
kdybybych měl stále zacpaný uši
a v pekle by mi škvařili duši
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: divoska_jaja, jitka.svobodova, chroust17, JA.RO., Tacca, carodejka, takova, Ovádko, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)