Nad ránem
A z noční mlhy vyvržen jsem vstal,
vzpomínku na tebe jak horkou lázeň přijal,
a dál se špatných předtuch vzdal,
neb poslední,co ničí mě... je žal.
Rozžni má lásko sladkých poupat květy
a na dně řeky..dna se nedotkneš,
však poznals cíl na konci téhle věty,
kdo poučen,ten spálí sny,jenž nevyřkneš.
Dál a dál tě žene bouře vlastních slov,
těch,která utajena v hlouby srdce skryješ
a moje vlastní slova...hrobu tvoří krov,
..a nezarovnáš jej,
vždyť nechceš,sám...jen ve své duši hniješ.
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Giginka, Mbonita, WAYWARD, mosquito
Komentáře (1)
Komentujících (1)