De omnibus est dubitandum
Já viděl padat hvězdu,
ležíc pod nebem z axiomů,
zavřu oči,
-snad se splní,
napočítám do tří,
slzo-kuropění.
Napětí- snad se splnilo,
-vždyť tradice tak praví
otevřu oči
- naskytlo
se zrakům mým překvapení.
Pod prázdným nebem,
nebem z axiomů,
hledím tam na něj
a v dlaních naděj
-žmoulám.
Na prázdných nebesech se skví,
uprostřed,
sám,
malý,
důkaz o své neexistenci,
který se nenaplní.
Přečteno 390x
Tipy 8
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Kapka, Sfinx, Oťas, WAYWARD, Bíša, Hloupá Květinka
Komentáře (0)