možem si priať?
hviezdička hviezda,
možem si priať?
aj keď sa nezdá,
ja mal som ťa rád..
ostal som bez teba,
ostal som stáť,
v tom poli za lesom,
kde búraš náš hrad.
hrad čo z lásky stavial som,
týmito rukami len pre nás dvoch,
never ak nechceš,
sám o tom nevieš,
že našej láske závidel aj sám boh..
chcel som ta večne,
s láskou milovať..
netuším vážne,
čo sa vtedy,
mohlo stat,
len odišla si bez slova,
do diali stratená,
ja skúšam ťa znova nájsť,
láska bez mena.
skrývaš sa v mojích snoch,
keď prichádza dalšia noc,
zas snívam len o nás dvoch
zas....a zas....a zas....
až,prichádza z ránom nemý mráz..
tak nechaj ma snívať,
kým ťa mám,
s lásky ti píšem,
a piesne hrám,
odchádzam s polnocou,
k hviezdam odlietam,
zakričať anjelom,
že len tebe ja srdce dám.
nechcem už nikdy,
nechcem byť sám,
tak odpovedz mi láska,
ešte ťa mám?
Přečteno 239x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, E-MM-A, Mbonita, Kapka, labuť, Juraj Hrom, Psavec, mamina, Tygropes, Giginka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)