letokruhy
Pasáček hvězd
ostřím svého pohledu
zkontroloval stádečko
a popřál dobrou noc.
Na místech
kde historie vetkaná
do letokruhů
statných pánů
rozhodl
dopsat kapitolu
jejich příběhu.
Do nedobytné banky
svého mraveniště
ukládá třináct vzpomínek
jenž utvořily malý svět.
...
do kůry emocí
zaryté nehty
zbytky dětských nemocí
sůl do očí
kamenné iglů
zbortěné harfy
bez strun naladil
frekvenci
tepovou
svého srdce
---
usíná sám
Přečteno 366x
Tipy 28
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, carodejka, fab four, Bíša, Mbonita, floreciente, kikis, Psavec, Noc17, Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)