Chci,ale nemůžu.
Anotace: Přisel,začaroval mě,ukradl mi to nejcenejší,odešel a už se nevrátil.
Ten co byl,odešel
a srdce si vzal sebou
strasne moc chci
ale nemůžu být s tebou
Jde to snad?
Někoho bez srdce milovat?
Jde to snad?
Mít místo krve v žilách
obyčejný prach.
Prosím odpusť mi
je to mnohem težší
než aby človek vyletěl, jako pták
prosím odpusŤ mi
kdy to uz skonČi?
chci zase umět milovat
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, kuskus pruhovaná, BARBYE, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)