Po dešti...
...........................
Teplý vlhký večer
vůně lip omamná
nevidím měsíc
už několik dní
jen hvězdy
a roztrhaná oblaka
slyším volání
Svatojánské noci
a tak
trošku smutku
a špetku touhy
do poháru Ti zamíchám...
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: kroužek, Házté, Mbonita, WAYWARD, Jana M., Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)