Vodopády strachu..
Bílé šatky vítr roztančil na jejím těle,
strach zrcadlí se v očích z čokolády.
Strachem či zimou se maličká chvěje?
Otoč se raději na chvíli k nám zády.
Vodopády strachu.
Něžně nožkou vtančila na provaz ze sametu,
něžně s úsměvem sebevraha.
Pohleďme na tu talentovanou brunetu!
Jak svléká svou duši jemně donaha.
Vodopády strachu.
Provaz natažen mezi vodopády strachu - provaz nad propastí,
rozkmital jej vítr, maličká má strach.
Pokyňme hlavou na znamení soustrastí,
bude to úspěch či její krach?
Vodopády strachu.
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, enigman
Komentáře (0)