Umelec
Vyslúžim si potlesk
ľadových tvárí,
že prekonal som
slová biednych fráz,
pozri si Picassa
-jeho obrazy-
z tej hrôzy som prelomil
svoj odraz...
Zložený pocit tiel
v zrkadlách tvárí
ešte nik obraz
nevidel...
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)