Prázdniny = loučení s přáteli?
Anotace: prázdniny = loučení s přáteli?
Ze chvíle dlouhé
píšu básničku prostou,
to aby mnohé
se stalo jistotou.
Napřed přijde vysvědčení,
potom smutné rozloučení,
co však bude dál,
to neví ani král.
Léto, toť prokletí naše,
kdo vysvobodí nás z téhleté kaše?
Komentáře (0)