Voda
Pod vodní hladinou
všechny tvé sny pominou,
pod vodní hladinou
není jich třeba.
Voda tě obklopí
a ty se utopíš,
voda tě obklopí
proč by ses nebál.
Pod vodní hladinou
dojde ti vzduch,
pod vodní hladinou
už není kyslík.
Voda tě obklopí
a ty se utopíš,
voda tě obklopí
proč by ses nebál.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: zrrrr
Komentáře (1)
Komentujících (1)