Moje vidina (dnešní iluze)
Zavři oči
vidíš
- svůj odraz v polední záři
Přestaň myslet
uslyšíš
- šelestění listí za tvými zády
Mlčky řekni
mi
-psané verše mezi řádky
Zda odrazem jsou
moji vidiny?????
Iluze
- chlapce za hvězdami
Jenž svou rukou zanechal
Vzkaz napsaný
- do březové kůry
Odsouzen tím
bez viny????
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)