Tu svou si najdeš v jakékoli podobě, jasnovidné city máš a když ne , tak se aspoň snaž...
03.11.2005 13:02:00 | Krtica
Tak to nejsi sám vážený,
kdo v té chvíli myslí na ženy ;o)
Snad jen ten,kdo v ní není sám
a je také milován,
pak po všech ženách veta
a v rokou silueta
jen té jediné....
Tvá báseň mňam
03.11.2005 12:13:00 | Jackyl