silnější než já
Pod mraky zahalující sluneční zář
před zraky mlčících kolemjdoucích
obnažuju svoje tajná přání
a zapírám všechny svoje lásky.
život
je jen zbytek nápoje na dně sklenky
nepatrné cinknutí talířů při nedělním obědu
zapískání na píšťalku
chvíle než se z červené stane zelená
a naopak
momenty překvapení
momenty nedočkavosti.
pocity, které potřebujem
/láska/
je to silnější než já
zánlivě smysluplné ale pod slupkou tak krásně nepochopitelné
Přečteno 266x
Tipy 15
Poslední tipující: Markéta G., Kapka, Psavec, Simísek, Bíša, enigman, Hloupá Květinka, 6thSun, s.e.n, Petbab, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)