Když
Když démony své zaháníme
opouští nás též andělé
a ani se to nedozvíme
Kdo slyší hlasy nesmělé ?
Ať svítí slunce, žádné stíny
v objetí něžném láska sladká
Na místo obětí jen obětiny
vždy otevřená zadní vrátka
Už nikdy mince spodní strana
Carpe Diem a žádné včera
Jen zlaté zvonky, nikdy hrana
den přechýlil se do večera
Nebylo všechno jak sis přál
nemůžem vyhrát každou sázku
Ať vítr unáší tvou setbu dál
chci uchovat si něžnou lásku
Přečteno 314x
Tipy 26
Poslední tipující: Vlk v rouše, Agniezka, staruska, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Indigo, Mbonita, bejbyyyy, jarmil, fab four, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)