zbytečná jistota
Ponořen do nejistoty života,
aby uvěřil, že vědět je zbytečné
a příliš snadné.
Svázán vlastními představami,
aby poznal, že jejich rozbití
je skutečné a možné.
Žádoucí nejistota
bytím světa byla svedena...
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)