ženáč
Anotace: z jednoho malého výletu
A přes všechny tendence
nepodlehl svodům
života,
aby zjistil, že očekávání
může být zajímavější
než rozbalený dárek.
A měl spoustu dalších blbých keců,
které mu život zjednodušovaly.
Pravidla, která zabíjí život
a přezrálé třešně,
které ničí ho
…
a stejně jich snědla plnou náruč.
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (3)