Dědečkovi
Včera jsi naposled vydechl
byl jsi tak sám
nikdo tě nedržel za ruku...
Měla jsem tě vždycky velmi ráda
teď jsem smutná a mrazí mě záda...
Budeš mi chybět dědečku můj
Ve tváři smutek se zračí
a slzám svým neříkám stůj...
Jen Boha prosím,
ať tvá duše odpočívá v pokoji,
dokud se nenarodí v novém těle,
v novém závoji...
Přečteno 336x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Házté, Markéta Hl., Psavec, Kapka, enigman, maranika, NikitaNikaT., labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)