pssst..zaspávam..
Anotace: síce nieje ešte noc..ale aj tak dobrú noc..
tam kde v korunách stromov,
mesiac svoju uspávanku číta,
tam kde hviezdy svoj domov majú,
v perinách lásky túžba je skrytá,
a tuláci na píšťalach si vyhrávaju,
pár tonov..
tak tam už noc prebúdza svoje oči,
a zobúdza sa nevinne,
a pre ten moj jeden jediný hlúpy pocit,
ochchádzam spať-a povinne..
dobrú noc hviezdam
svetu aj vám..
už tíško driemem,
pssst ja zaspávam..
Přečteno 295x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Házté, floreciente, padající do neznáma, fab four, Psavec, Juraj Hrom, labuť, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)