Rande se smrtí
Mám rande se smrtí
snad někde tady
v případě úmrtí
prý ukáže mi vnady.
Už abys mi je ukázala
kéž bychom svoji
a tys mi svoji lásku dala
jsi jediná co nadějí mne kojí.
Naděje umírá prý poslední
však ty jsi lásko zcela spolehlivá
ať přijdeš ráno navečer i k poledni
tak už to ve tvém světě bývá.
Už vidím v dálce tvoji postavu
ó jak jsi krásná jak jsi svůdná
vyšla sis s kosou jako na trávu
nádherná a přece tak cudná.
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Bíša, Mbonita, Markéta Hl., blue, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (4)