Ustalovač
Ustalovačem
roztónuji fotku...
Zapalovačem
spálím své ne...
Ze štětce smyji
částečky ospalek,
když běsi vyjí,
že chce se jim spát...
Ustalovačem
políbím papír...
Zapalovačem
ti dám znamení...
Půlnoční tanečník myslí,
z toho ta báseň pramení...
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Bíša, enigman, Zpátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)