Zvrhlé myšlenky
zatlučené hřebíky
rozsouzení
umírající podává
ruku svým blízkým
K poslednímu rozloučení
jeden letmý pohled
a jedno otočení
říct si tak to není
***
Zvrhlé myšlenky
můj mozek plení
rozpadá se paměť
hnije, tlení
umírám a ptám se své paní
přijímáš mé odpuštění?
ano, říká
a takové ženy
si muži cení
***
tak to JE
i NENÍ