Sčítání majáků
Anotace: .................
...
skleněná rána
v křehkosti dní
pár dlouhých vlasů
zůstalo na rameni
propadáš ohněm
žhavého doteku
oslepen konturou
maškarního převleku
živote, zase sis se mnou
hrál
...
květy, co prorůstají dlaní
a vůně deště plného milování
smetanová tvář noci
kroužky z cigaretového dýmu
když horkem k ránu plynu
takový zvláštní pocit
který za to stál
...
týdny ubíhají
jak maratónský běžec
patníky u cest
divnou barvu mají
...
sčítání majáků
daleko od břehu
vlny si s cestou hrají
....
Přečteno 325x
Tipy 50
Poslední tipující: vodnař, Jana M., NikitaNikaT., Iva Borecká, Churry, Holis, jedam, Actafool, fab four, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)