Tak tě to nějak napadlo...
já vím, shůry slétla myšlenka... ;o)
však kouzla, krásy nemálo
má v sobě tahle tvoje básenka! :o)
03.11.2005 13:43:00 | Cecilka
Mysl tvá - víš, že stále dobrý vítr v plachtách máš...
Touha tvá - její světlo září čistě, jasně.
Takové přece těžko jen tak zhasne.
Láska tvá - je růžová jak tvé srdce z růženínu,
vždyť pro ni žiješ.
a taky bílá jako alabastr,
z poháru lásky vzácný nápoj piješ...
03.11.2005 13:41:00 | Mourek