Chlapeček
Ve snech ztracený-
-chlapeček nevinný
se slovy ostrými
chce dobít svět.
Chtěl by být politik,
kus slávy urvat si,
však není bezchybný
a proto trápí se.
Trénuje před zrcadlem
zkouší být rétorem.
Čet všechny zákony
a umí je nazpaměť.
První šance- možnost
dobře chytit se.
už potí se před nimi
a tiše modlí se.
Stojí na hraně,
na noze kýve se,
na nehtu u palce
a čelo rosí se.
Čeká na soud
nervózní chlapeček.
Snaží se uklidnit,
však jazyk plete se.
Přichází k němu
tajný kat tajemný,
podává ruku
a vítá ho nadšený.
S úsměvem na tváři
chlapeček odchází,
přes přechod valí se
a nevnímá troubení.
Auto už nebrzdí,
s chlapečkem srazí se
a chlapeček „nevinný“
umírá na místě.
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: DNA, Bíša
Komentáře (0)