Pohodová
Láme se čas
v zářezích kalendáře
zapomínám staré
a nepamatuji si nové
tváře
soumrak venku
a soumrak ve mně
dýchám na půl plic
tiše si zpívám s AG Flekem
krev naředěnou
vínem z Čejkovic
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, zrrrr
Komentáře (2)
Komentujících (2)