Díky prázdné přehradě mohlo přitéct spousty kubíků a neohrozit okolí povodní ( hladina během jednoho dne mohla stoupnout až o 4 metry ). Platí asi staré pořekaldo, že všechno zlé je k něčemu dobré přec? :)
19.07.2009 15:03:00 | Veselý Drak
Snad se podaří ty sinice zničit,
ať máme zase to"brněnské moře"krásné.
27.06.2009 19:19:00 | Květka Š.