Šálek snů
Anotace: ...................
Šálek plný květů
chutná jak tvé políbení
ze všech možných světů
v každém z nich
nacházím své zalíbení
vítr vánkem zpívá
z mořských přístavů
plných dobrodružství
na neznámém moři
kam mě bouře uvrhá
tvým polibkem
burácí hromy
blesky tančí
na noční obloze…..
polibek života....
probouzím se
mezi pyramidami
a ty
královno pouště
na mě se usmíváš
duna pouští voní
dýmky magické obrazce
jak na nebi polštáře
kreslí na prázdný papír
tvůj polibek snů...
na dně šálku.
Přečteno 281x
Tipy 28
Poslední tipující: enigman, Kubino 2, Mbonita, voedor, labuť, WAYWARD, hanele m., Psavec, Lenullinka, Laivindia, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)