Anotace: ...
mnam..
vsak nerikam..
ze lehke je..
byt potom..
sam..
a tak..
radu ti dam..
kazdy je slunce ba i galaxie..
jen do te doby..
dokud vesmir
(lasky)
ještě dýchá..
žije..
tak at dejcha jak vo život
prejdi hory, prelez plot
udelej co bude zrovna vhod
zasej seminko..a prijde..
przy..
plod..
ps: zdravím tu co má ráda zázračné léky..
(taky si sem tam šlehnu dáfku - mnam .o)
28.06.2009 07:18:00 | Bean