Poblouzneni

Poblouzneni

Anotace: takova emotivny basen

Jsem jako noha co uklouzla po pevné cestě
a topí se topí,
nikdo mě nepochopí
říká si: plavat neumím, je tu tak těsně
a přece žijí ti,
co nemaj tu být.

strach z nesnází a z nepochopení
dělá víc než by měl a víc než má
tvoje oči jsou jak kamen ktery na dno mě topí
a přesto chci žít, jsi lepší než já?

Nesni, probud se, to smí jenom děti
ty jsi velká a proto musíš nad ramcem být
a tak nesni a probud se, vzdyt cas rychle leti
a nelituj, je zivot jeden, tak musis zit.
Autor klajusenka, 28.06.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí