Lásku nelze odmítnout...

Lásku nelze odmítnout...

Anotace: ...

Hodiny pomalu odbíjí do ticha
Večerní ulice pozvolna utichá
Pod náporem zhmotněné temnoty
Jak rostlina pomalu zvadá
Jistota a drahou je každá rada
Která ukáže ti cestu pryč

Noční prázdnota zvukem rozechvělá
I z prostranství se stává malá cela
Když obejme tě tma ze všech stran
A jediným světlem tvé naděje
Jediná hvězda, tak křehká, že se pod náporem chvěje
Se stala ona, dáma staronová co oblékne vždy jiný šat

Snadno ji rozeznáš a možná i nalezneš
Však jakmile jí jednou propadneš
Nikdy tě zcela neopustí, jak stín tě bude provázet
Budeš po ní toužit víc, než po životě
Průvodcem ti bude v tvém vlastním světě
Plném bláznovství i smutku

Bude tvým požehnáním i prokletím
Jak život svoje barvy mění
Kdo ji potká, nejvíc si jí cení
Však rád by utekl z jejích pout
Lásku nelze odmítnout
Autor deep inside, 28.06.2009
Přečteno 365x
Tipy 14
Poslední tipující: blue, Lilly Lightová, Markéta G., no.signal, Lady Carmila, Bíša, Duhová, Házté, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tahle báseň se mi moc líbila... :))

05.05.2011 11:57:00 | Blázen Viky

líbí

děkuju:)

16.08.2009 19:15:00 | deep inside

líbí

Velmi se mi líbila. Hlavně ten konec. "Lásku nelze odmítnout"...je to krásné. Dávám supertip.

14.08.2009 16:00:00 | Lilly Lightová

líbí

moc hezká

18.07.2009 16:35:00 | Markéta G.

líbí

dávám ST a připojuji pochvalu...vážně se ti povedla..a divím se, že tady toho nemáš plné komenty ;-)

13.07.2009 00:51:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel