Anotace: znáte to, když si žena stoupne před skříň plnou oblečení a řekne "ale já nemám co na sebe" :o) Tak mě napadla taková "říkanka" :)
Takové odění odshora dolů,
tak mám skříň plnou hladových molů... ;o)
ale jak svrchník marné by nebylo...
každému obléct smích, město by zářilo... :o)
03.11.2005 15:44:00 | Cecilka