niet záruky..
stretla som raz dotyk ruky,
čijej?
neviem,
niet záruky,
na lásku..
počujem len kroky,zvuky,
prozby,pláč a hrozné muky
v obrázku,
a na vlásku..
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)