schází mi slová
Když jsem sama
Sním o obzoru
a slova schází.
Ano,já vím,že není žádné světlo,
V pokoji,kam nejde slunce,
Když Ty nejsi se mnou..
V oknech
Vidí každý mé srdce
jež jsi zažehl,
uzavřel uvnitř mě..
Světlo, se kterým ses
setkal kdysi na ulici..
Komentáře (0)