Oči
zpřetrhané provazy
před prchajícím obrazem ze stěny
tiché břehy
jen pár kroků
tisíce myšlenek od otroků
smáčené hávy jehličí
když
nářeky stěn se netiší
šeptané sněmy o Tobě
o nás
snad nahlas
a nikdo nenaslouchá
jen
poválená rosou louka
a v ní
vlčí máky Tvých očí
které duhou objímají
v nejhorších chvílích
myšlenky oblaků
a v zrcadlech střepy
rozpadlých nadějí
proklaté víry
něhy
návraty odejitých
čekání
v mezičasí
rozjasněné nebe
před západem
slunečných pohlazení
zalité rudou barvou malíře
paleta nerozhodnosti
osudy rytíře
a
splihlé květy
v dlaních usínají
jen v Tvých očích navždy
domov mají
- i když o tom nevíš...
Přečteno 264x
Tipy 23
Poslední tipující: Psavec, Kubino 2, Mbonita, Bíša, Tacca, shakespeares, Radek.oslov.Šafárik, Duhová, labuť, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)