Zatracení
deštěm rozpité tváře
voskových figurek
tam
dole na náměstí
kde bez lstí
si kráčí spadané kabáty
líně se táhnoucích
přízraků mlčky zpívajících
bezslovný chór
od městských bran
kde
v objetí hran
ztrácí se v kalužích
spadané úsměvy upřímnosti
a stopy
bezradných poutníků
otiskly podpisy do srdcí
hliněných
vzpomínkami ztmelených
pavučin
tam
čas vypálí alba
i filmy z bijáků
odrazy i otisky
dlaní z držení
v nicotném rozpoložení
na skalách pod nočním představením
usínám bez domnění
okradeném snění
za píšťal
písně
na stébla trávy
létám nad hlavami
ve hvězdách
sama
s údivem
že
pod postelí hledám
ztracené moře
a jachtu
s papouškem
na kterém létali jsme
spolu
snad vzpomínáš
snad jméno máš
snad...
jen blouzním nad realitou
skutečnou
a láskou
netečnou
mlčím
snad navždy
na jednom ze seznamů odepsaných
Přečteno 253x
Tipy 14
Poslední tipující: Zambie, labuť, bejbyyyy, zlomený a nanicovatý -__-, Květka Š., WAYWARD, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)