Dirty Dog
Anotace: inspirace Iggy Pop
chci být tvůj pes,
kňučet a olizovat tvoje nohy,
budu vděčný za pár zbytků,
budu mlsat odřezky tvé duše,
budu vděčný za ohlodanou kost
tvé lásky,
když na šťavnatém masíčku
pochutnali si jiní,
budu šťastný za jedno pohlazení,
a trpně snášet tisíceré kopnutí,
chci být tvůj pes,
schlíplý a špinavý pes
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zambie, WAYWARD, Hyperbola
Komentáře (4)
Komentujících (4)