počítám
Spočítám přesně
tvoje znamínka na těle,
abych byl informován
a výsledek
si vyvěsím v paměti
pečlivě zarámován.
A pak ti Položím
Hlavu do klína
a budu počítat
tvoje nádechy
a jak ti srdce tepe
- jen tak
se nejlíp usíná.
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)