rozpoložení
Jsem vně i uvnitř
jsem i nejsem
jsem prázdný v plnosti
a vypasený v prostoru
jsem tady i tam
jak bílá v černé
jak v třpitu mat
jak tíha vzduchu
jak v teple chlad
povrch v hloubce
a v hloubka v něm
dýchám a vzduchem jsem
ty čteš a já se dívám
ty mrkáš já oko otvírám
jsem prázdný jsem prázdný
jsem tím zcela naplněn
Přečteno 351x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, BERYL.K, floreciente, Mario de Janiero, zenge, Psavec, Unyle Pěl, Kapka, ziriant, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)